Válassz tökéletes eljegyzési gyűrűt csillagjegyed alapján

Te hogy döntöd el, hogy melyik eljegyzési stílusa illik hozzád? Csak úgy keresgélsz a neten, vagy szaladgálsz az ékszerboltok között?  Ahelyett, hogy a megszokott gyűrű választási tippeket osztanánk meg veled, inkább a csillagok felé fordulunk és megnézzük, hogy az asztrológia mit javasol számodra. Nos nézzük a csillagjegyeket egyesével:

Kos (március 21-április 19)

A kos csillagjegyben született nő a függetlenség és a gyakran félelemet nem ismerő személyiség mintapéldánya. Hozzád leginkább a feltűnő, nagy gyémántgyűrű illik. A gyémánt mellett néhány színes kő, mint például a rubint az extrovertált személyiséghez jól illik.

Bika (április 20-május 20)

Az uralkodó bolygód a Vénusz, ezért kiegyensúlyozott, tökéletes szerelemre vágysz. Mivel két lábon jársz a földön, így számodra a smaragd zöld nyugalma, a fehérarany hűvössége kiváló választás. Neked nem a csillogás kell, hanem az időtlen elegancia.



Ikrek (május 21- június 21)

Változatosság, ez ami éltet. Sokoldalú személyiséged a vegyes nemesfémekkel, a különböző stílusok keverésével lesz igazán kifejező. Az egyszerű fazonú platinából készült, topáz kővel kirakott gyűrű a Te legjobb választásod.

Rák (június 22- július 22)

A csillagjegyed uralkodó bolygója a Hold, melynek köszönheted érzékenységed és szentamentalizmusod. A számodra tökéletes eljegyzési gyűrű egy klasszikus, romantikus hangulatú, ami tükrözi érzelmes egyéniséged. A gyűrűdben a hozzád illő kő az ametiszt és a holdkő.


Oroszlán (július 23-augusztus 22)

Mivel az oroszlánok szeretnek uralkodni, így a feltűnő, hatalmas színes kővel kiegészített gyűrűvel biztosan mindenkit elkápráztatnak majd. Nemes egyszerűség, királyi pompa. A kő legyen sárga zafír vagy borostyán.


Szűz (augusztus 23- szeptember 22)

A Merkúr hatással van személyiségedre, nem szükséges nagy kővel díszített gyűrűt viselned, inkább a különleges forma, ami rád jellemző. A csiszolás, a vésés legyen egyedi, zafír és ametiszt kő pedig a gyűrű éke.

Mérleg (szeptember 23-október 22)

A Vénusz az uralkodó bolygód, Te fogod megtalálni a tökéletes eljegyzési gyűrűt. Miközben szereted a klasszikus stílust, közben utálod az unalmas megjelenést, de egyben a ragyogást is kedveled. Profin látod, hogy mi kell neked, hamar rátalálsz az extravagáns és feltűnő gyűrűdre. Platina és kék zafír lesz számodra a tökéletes.



Skorpió (október 23-november 21)

A Mars és a Plutó együttese hatással van személyiségedre, így kissé agresszív és határozott vagy. Számodra az egyedi stílus a jó választás, a titokzatos, drámai hatású kövekkel. A színes gyémánt és rubin csodás, a sötét tónusú kövek jól illenek csacsogó személyiségedhez.


Nyilas (november 22- december 21.)

Feltűnő nagy kő, extravagáns megjelenés. Kicsit drágább ugyan a megszokottnál, de mindenki utánad fordul majd. Ez való egy igazi Nyilas nőnek. Platina, türkizzel kombinálva.


Bak (december 22- január 19)

Te inkább a hagyományokhoz ragaszkodsz, kedveled az egyszerűséget, így válassz egy apró köves karikagyűrűt. Arany, fehérarany és kerek gyémánt legyen a gyűrűdben.



Vízöntő (január 20-február 18)

Örök álmodozóként egy egyszerű gyémánt gyűrű számodra nem lesz pálya. A merész akvamarin aranyszínű foglalatban szikrázó lesz. Diana hercegnő is akvamarin gyűrűt kapott eljegyzésére, úgyhogy Te is a királyi esküvők hangulatát élvezheted majd, ha ezt a fazont választod.

Halak (február 19-március 20)

Szelíd, érzékeny lélekként válaszd az igazán hagyományos kerek formákat. Hanyagold az idomtalan, absztrakt formákat, inkább pici kővel készült fehérarany karikagyűrűt válassz.


Előző
Következő »