5 fontos szempont, mielőtt eldöntöd milyen menyasszonyi ruhád legyen!

Valamennyi menyasszonyról elmondható, hogy esküvője napján a legszebb szeretne lenni, élete legjobb formáját akarja hozni. Ennek érdekében már hónapokkal a ceremónia előtt megpróbálnak egészségesebben élni, többet mozogni, hogy a felesleges kilóktól megszabaduljanak. A bátrabbak még kés alá is fekszenek, hogy a régóta gyűlölt testrészeiket átszabassák, vagy eltüntessék vélt vagy valós bőrhibáikat. Persze a sok erőfeszítés ellenére sokan mégsem képesek a maguk által megálmodott formát elérni, és így a Nagy Napon kissé szomorkásan vagy legalábbis csalódottan vesznek részt.

Annak érdekében, hogy Te ne ess ebbe a hibába, azt tanácsoljuk, hogy válasz más taktikát. Mégpedig ahelyett, hogy megpróbálnál mondjuk az esküvőd előtt lefogyni, inkább fogadd el magad olyannak, amilyen általában vagy. Tudjuk ez kicsit örültségnek hangzik most a számodra, de hidd el, hogy megfelelő önbizalommal minden menyasszony csodálatosan néz ki élete egyik legfontosabb napján.

Ha alábbi tippjeinket megfogadod, akkor biztosan jól fogod érzeni magad az esküvődön.



Hangsúlyozd ki az előnyeid


Nem számít mennyire vagy alacsony, vagy kövér biztosan van egy-két testrészed, amit igazán szépnek találsz magadon. Lehet ez a szemed, a vállad, csípőd, mellkasod. Ha nem vagy ebben sem biztos, akkor kérdezd meg párodat, ő mit talál rajtad a legszebbnek. Ülj le és írd össze mindezeket, ez segíteni fog, hogy meg tudd határozni, melyik ruhafazon áll számodra a legjobban. Például azok, akik szeretik a derekukat, hangsúlyozzák egy csillogó, fényes övvel. Tényleg fontos, hogy megtaláld magadon azt a részletet, amit szeretsz és amire koncentrálhatsz a ruhaválasztásnál. Így leszel szép, magabiztos menyasszony.

Beszélj szakemberrel


Miután már tisztában vagy az erősíteni kívánt elemekkel megjelenésedben, fontos, hogy szakemberrel is megbeszéld, hogyan tudod kiemelni az esküvőd napján ezeket a testrészeidet. Kozmetikus, fodrász, stylist, vagy a ruhaszalonban lévő szakképzett eladó meg tudja mutatni neked hogyan tudod kiemelni ezeket a részleteket.

Légy rugalmas


Amikor a stílusodról van szó, próbálj meg rugalmas lenni, annak érdekében, hogy megszeresd magad az esküvői ruhádban. Lehet, hogy a fejedben már évek óta az jár, hogy neked egy sellő fazonú ruha lesz álmaid menyasszonyi ruhája, miközben az alakod nem illik az öltözékhez. Mivel a menyasszonyok többsége még sosem próbált korábban ilyen típusú ruhát, így valószínűleg nincs is valódi elképzelésed arról, hogy milyen stílus áll neked jól. Tehát légy nyitott arra, hogy új stílusokat és színeket is kipróbálj. A rugalmasságod megtartása lehetővé teszi, hogy könnyebben megtaláld a tökéletest.

A nemszeretem részek eltűntetése


Arról már beszéltünk, hogy mely testrészeidet szereted, de persze vannak, amelyeket inkább sosem akarsz megmutatni a külvilágnak. Ezért az is fontos, hogy ezeket a részeket a ruhával eltakarjuk, illetve korrigáljuk megjelenésüket. Ha nem tetszik a lábad, akkor vegyél földig érő ruhát. A kedvenc részek kiemelése és a legkevésbé szeretett elemek eltakarása segít a magabiztosságod elérésében.


Megfelelő stílus


A saját személyiséged ne hagyd, hogy elvesszen. Ha utálod a feszes ruhát, akkor nem valószínű, hogy egy ilyen fazonban kellemesen fogod az egész napot végigélni. Annak érdekében, hogy kellemes legyen az esküvőd napja, biztosan kényelmesnek kell lennie a viselt ruhádnak.

Ha minden felsorolt pontot betartasz, hidd el, hogy jól fogod érezni magad az esküvőd napján és valóban kellemes örök emlék lesz számodra!
Előző
Következő »