Vicces tanácsok házasulóknak idős pároktól

A You're So Pretty lifestyle oldal szerkesztői összegyűjtötték néhány idős házaspár bölcsességét, akiknek kapcsolata már kiállta az idők próbáját. Nemcsak megmosolyogtatnak ezek a tanácsok, hanem tanulhatunk is belőlük egy-két dolgot a boldog, egészséges kapcsolatok titkáról.  



Férjektől:

1. Ismered azt a klisét, hogy "A feleségednek mindig igaza van." ? Nagyon idegesítő, ugyanakkor nagyon is helytálló. Minél hamarabb megtanulod elfogadni ezt a tényt, annál kevésbé fogsz beleőrülni a házasságba.

2. Kevés olyan dolog van, amit egy meglepetés csokor virág és egy kellemes éttermi vacsora nem tudna megoldani.

3. Mikor a feleséged beszél, mindig figyelj oda. Ha túl sokat beszél, legalább tettesd, hogy figyelsz.

4. Sose hagyd, hogy a feleséged dühösen menjen aludni, mert ez azt jelenti, hogy másnap nem lesz reggeli.

5. Mindig vegyétek figyelembe egymás erősségeit, mikor felosztjátok a házimunkát. Mindig hagyom, hogy ő vásároljon be, én meg úgy teszek, mintha időnként a vízvezetékeket nézném.

6. Ha megkérdezed a feleségedtől, mi a baj, a "Semmi." mindig egyenlő azzal, hogy "Valami, amire nagyon sürgősen rá kell jönnöd magadtól."


Feleségektől:

7. Mindig fektess energiát abba, hogy kicsinosítsd magad a férjednek. Egy kis rúzs és egy szép ruha eltereli a figyelmét a tényről, hogy vettél egy új rúzst és egy szép ruhát.

8. Ne kezeld gyerekként a férjedet, mindegy, mennyire viselkedik úgy.

9. Mindig jusson eszedbe, hogy a férjed valaha megtetszett neked. Nem számít, hogy ez most mennyire hihetetlennek tűnik.

10. Mindig hagyj valamit a képzeletnek is. A férjem még sosem látta, ahogy az orromban turkálok vagy a vécén ülök, pedig 38 éve együtt vagyunk!

11. Sose hagyd, hogy a férjed éhes maradjon. Nagyobb az esélye, hogy igent mond bármire, ha
túlságosan tele a gyomra a vitához.


Ebben pedig mindketten egyetértenek:

12. Ha mindig kézen fogva sétáltok, sose kell majd botot vagy járókeretet vennetek, ha eljön az ideje. Fogjátok fel úgy, mint megtakarított pénz!

13. Fogadd el a párod furcsa szokásait (csak ígértesd meg vele, hogy sosem csinálja vendégek előtt).

14. Mikor már csak egy hajszál választ el attól, hogy megfojtsd a párodat, ekkor kell azt mondani neki, hogy elugrasz a boltba venni pár dolgot.

15. Ne a gyerekeket állítsátok a házasságotok középpontjába, mert hamar felnőnek és elhagynak titeket!

16. Kérés nélkül is tegyetek apró szívességeket egymásnak, például rakjatok fogkrémet a másik fogkeféjére, vagy egy adag whiskey-t a teájába.

17. Ne felejts el nevetni! Együtt, egymással, és időnként egymáson.

Egyetértetek ezekkel a tanácsokkal? Ti mivel egészítenétek ki a listát?
Előző
Következő »