Beszámoló Kat Von D korántsem megszokott gótikus stílusú esküvőjéről

Azok, akik előszeretettel nézik a reallity sorozatokat, biztosan tudják, hogy ki az a Kate Von D. Az extravagáns, tetoválóművész főként a TLC csatornán futó Miami Ink és LA Ink című műsoraiban volt látható. Leghíresebb ténykedése volt, hogy Guiness Word rekordot döntött, 24 óra alatt több mint 400 tetoválást készített. A feltűnően csinos, és ügyes tetováló hamar az amerikai hírességek kedvence lett, emellett az idők folyamán saját divat és kozmetikai márkát is létrehozott.


Második házasságát hivatalosan még februárban ejtette meg párjával Leafar Seyer-sel, aki a Prayer zenekar tagja, azonban június 2-án a Beverly Hills Hotelben egy igazán ütős gótikus stílusú esküvőt is összehoztak barátaik, rokonaik számára.



Időközben május 9-én Kat bejelentette, hogy szíve alatt hordja első gyermekét, egy kisfiút. Már az esküvői meghívók is különlegesre sikeredtek, amit nem mindenki vállalna be, hiszen a meghívottak egy fekete dobozban, vörös anyagba helyezett fekete koponya formájú kártyát kaptak, amin egy fordított kereszt volt látható.


A köszönetajándékok szintén nagyon izgalmasak voltak, mivel Kat direkt az esküvőre készített egy rúzst, valamint egy feliratozott vörös gyertyát kaptak a vendégek.




Emellett a vendégeknek dress kód szerint kellett felöltözködni, mely szerint feketében kellett megjelenniük, míg Kat csodás vörös esküvői ruhában, hatalmas csipke fátyollal tisztelte meg feketébe öltözött vőlegényét, akinek ruháját rengeteg fém dísz dekorálta.



A ceremónia helyszíne a padlótól a mennyezetig vörös színekben pompázott, sejtelmes fényekkel megvilágítva. A piros székek, gyertyák mellett az asztalok vörös abroszokkal voltak bevonva, melyekre koponya díszítés került. Kat egy hatalmas vörös zongorán játszott, miközben elénekelte az "Into my arms" című számot.


 A torta sem maradhatott el a dekorációtól, természetesen vörös színben pompázott és egy hatalmas kastélyt ábrázolt, melynek kapujában egy digitális képernyőn volt látható az ifjú pár fotója.


A vendégek mindannyian kitűnően érezték magukat ezen a különleges eseményen. Vajon ilyen extrém esküvőt hazánkban bevállal majd valaki?

Amennyiben éppen az esküvődet szervezed, nézz körül webáruházunkban, vagy foglalj időpontot egy személyes találkozóra bemutatótermünkben.

A cikk és a képek forrása: Kat von D Instagram oldala
Előző
Következő »