4 varázslatos esküvői stílus virágdekorációja

Meglehetősen nagy kihívást jelent az esküvő stílusának meghatározása egy menyasszony számára. Ha nincs egy olyan téma, amit már gyermekkorában megálmodott, akkor a trendeknek, hangulatának éppen megfelelő dekorációt fog választani. Bárhogyan is dönt, mindenképpen virágokat is fel fog használni a díszítéshez. A csodás virágok felejthetetlenné tehetik az esküvőt, egyedülálló légkört teremtenek a tisztán romantikustól a csillogóan modernig. Négy lehetőséget mutatunk most meg számodra, amely segíthet a saját esküvőd stílusát is kialakítani.

1. Klasszikus, mint egy királyi esküvő

A hagyományos fehér tónusú esküvők, melyek a menyasszony és a fiatal pár szerelmének tisztaságát szimbolizálja, öröknek és romantikusnak tűnik. Egy ilyen esemény nem képzelhető el klasszikus virágdekoráció nélkül. A belső békét, az örökkévalóságot érezhetjük a fehér virágok között és úgy érezheted magad, mint egy királynő. Fenségesen! Az időtlenséghez és a tökéletességhez kapcsolódó virágok a fehér rózsák, fréziák, begóniák, tulipánok, hortenziák, liliomok. Ezek a virágok ideálisak a templom díszítésére és a vacsora helyszínének dekorációjához is .Amennyiben a költségvetés engedi, akkor használhatsz orchideát is, sok zölddel kiegészítve.


2. Romantikus, mint egy hercegnő

A romantikus stílus az utóbbi időben egyre népszerűbb. Elegáns és egyszerű. Ahhoz, hogy mesebeli hercegnőnek érezhesd magad olyan virágokat kell a dekorációhoz használnod, mint az orchidea, hortenzia, jácint. Mindezeket rózsaszín, krém és halvány sárga színekben, pasztell tónusokban kell egybe gyűjtened. Javasoljuk, hogy a virágokat ezüst vagy bézs színű vázákba helyezd el az asztalokon, ezzel is kiemelve azok szépségét. 


3. Magabiztos, erős menyasszonyoknak

Ha mindig arról álmodtál, hogy egy fényes, kreatív és művészi esküvőd lesz, akkor ez a Te stílusod. Nincsenek szigorú szabályok, inkább a kreativitásra kell koncentrálnod mintsem a kifinomultságra. Válasz különleges formájú virágokat, mint például a  papagáj virág vagy kövirózsa és ne fukarkodj a színekkel sem.  Lélegzetelállító legyen az egész dekoráció, használd bátran akár az ezüstöt, aranyat. Az élővirágokat felcserélheted papírvirágra vagy habvirágra, de ügyelj arra, hogy minta nélküli vázákat használj, amelyek lehetnek bézs vagy ezüst színűek.



4. Rusztikus és lenyűgöző

Egy vidéki helyszínen, friss levegőn megrendezett rusztikus stílusú romantikus esküvő nagyon népszerű napjainkban. Gazdag színpalettán választhatunk, és a mezei virágok is nagy mennyiségben szerepelhetnek a díszítésben. A bazsarózsa, rózsa, levendula és néhány természetes zöld feldobja a termet. Az éppen virágzó kamilla, vagy menyecskeszem a sárga színt képviselheti, vidámságot, egyéniséget visz a helyiségbe. 




Előző
Következő »