Hagyd, hogy a menyasszonyi csokrod inspirálja az esküvő témáját

Minden kiegészítő, mely az esküvődön megjelenik, saját személyiségedet tükrözi. Miért ne lehetne, hogy ezek határozzák meg az esküvőd témáját? Legfőképpen a kezedben tartott csokor, melyet a kedvenc virágaidból állítottak össze. Ezek a növények inspirálhatják a további kiegészítők kiválasztását, legyen az a cipő, az ékszerek, akár szín vagy forma tekintetében is. Legyen bármilyen stílusod - bohém, nőies vagy glamour - és akármilyen színeket is szeress, van mód arra, hogy a virágok határozzák meg az esküvő hangulatát.

Klasszikus

A krémes fehér, a bimbók és a csodás rózsaszirmok az egyik legnépszerűbbek a menyasszonyok körében. Időtlen szépségük miatt, újra és újra felfedezzük magunknak és beleszeretünk könnyed szépségükbe. Egy ilyen csokorba fogott babarózsa, tearózsa néhány orchideával kiegészítve kecses hangulatot sugároz. Ehhez a hangulathoz járulhat hozzá egy fehér vagy krémszínű vastagabb magassarkú cipő, semleges tónusú köves nyaklánc és egy elegáns mégis csillogó kis táska.

Lila

A legmélyebb padlizsántól, a legpuhább mályváig bájos lila színű vadvirágokból kötött csokor szabadságot, kellemes üdeséget hoz az esküvőre. A lisianthus, mint az ártatlanság virága, csodás színeivel meghatározhatja az egész esküvő hangulatát. A sarkantyúfű természetességet és vidékies hangulatot hozhat, míg az apró fehér virágú örökzöld bangita kifinomult és könnyed megjelenést kölcsönöz a csokornak. Ehhez a menyasszonyi csokorhoz jól illik a selyemszalag, lila színű kövek, kis bársonytáska, mely bohém éned szimbolizálja.

Tavaszi zöldek

Fehér tulipánok, dáliák, néhány pozsgás zöld növénnyel kiegészítve igazi élénkséget csempésznek az esküvőre. Szinte látni véljük a szirmokon végig pergő harmatcseppeket. Egyszerű fehér magassarkú, visszafogott virágdíszítés a hajba, mind jól kiegészítik majd a menyasszony megjelenését. Ehhez az összeállításhoz kiválóan passzol az egyszerű szabású, hófehér csipke berakásos menyasszonyi ruha.

Arany glamour

Esküvődön a luxust és a csillogást helyeznéd előtérbe? Akkor menyasszonyi csokrod alapja legyen a melegsárga rózsa, aranyszínű ázsiai boglárka, melyeket bükkfa levelekkel kötnek egybe. Némi fehér apró virágokkal megbolondítva szinte szikrázni fog a fényben ez az összeállítás. Nőies, modern hatást tovább erősítheted egy merész mézszínű magassarkúval és barna, arany színű ékszerekkel.

Nő pirosban

Bár nem igazán hagyományos szín a piros egy esküvőn, a menyasszonyi csokorban és a kiegészítőkben nagyon feldobja a hangulatot. Ha merész és emlékezetes menyasszony akarsz lenni, akkor válasz a csokrodba dáliát, a rózsaszíntől a mélyvörösig vibráló színű rózsákat, tűzpiros flamingóvirágot. Piros tüll szalaggal összefogva ez a csokor örökké emlékezetes lesz mindenki számára. Kiegészítőként vörös vagy mélypiros magassarkút vegyél fel a menyasszonyi ruha alá, ami ha kivillan elkápráztatja párodat.

Az esküvői kiegészítők mellett a virágok a tortán is megjelenhetnek, valamint az asztaldíszek, teremdíszítés során is érdemes a menyasszonyi csokorban is megtalálható növényeket használni.


Bármilyen virágdekorációt is álmodsz meg, biztosan a saját egyéniségedet fogja tükrözni. Elképzeléseiddel fordulj bátran hozzánk, elkészítjük menyasszonyi csokrodat, az asztaldíszeket, és minden olyan virágdekorációt, amit az esküvődön látni szeretnél.

Kérd ajánlatunkat: VIRÁGDEKORÁCIÓ
Előző
Következő »