Milyen menyasszonyi ruha illik hozzád a csillagjegyed alapján?

Az esküvői ruha kiválasztása nem könnyű feladat, hiszen mindenkinek más áll jól, és minden nő másfajta ruhában érzi, hogy igazán önmaga.

Az asztrológiában a csillagjegy meghatározza az ember személyiségtípusát, és ezáltal azt is, hogy milyen dolgok állnak közel hozzá. 

Összegyűjtöttük, melyik jegyhez milyen menyasszonyi ruha illik a legjobban - reméljük, segít megkönnyíteni a döntést! Ha nem hiszel az asztrológiában, akkor is böngészd végig a posztot, hátha adnak egy kis inspirációt a képek. ;)



KOS



A kos nő szenvedélyes és energikus, stílusa egyszerű, modern és letisztult. Ami retró, az nem illik hozzá, a krémszínek helyett a vakító fehéret kedveli. Nem szeret a figyelem középpontjában lenni, inkább praktikus. Ennek megfelelően a menyasszonyi ruhája is szinte már sportos, semmiképp nem habos-babos. Az apró részletek, berakások kevésbé érdeklik, számára csak az a fontos, hogy a ruhájában végigtáncolhassa az éjszakát.


BIKA



A bikák élvezni fogják a menyasszonyi ruha vásárlást, mert a művészi dolgok és a romantikus szépség minden formája közel áll hozzájuk, Elvarázsolják őket a kellemes tapintású anyagok és a különleges textúrák. Természetes nőiességet és érzékiséget sugároznak magukból, amit még inkább kiemelnek a nyakat, vállat, dekoltázst szabadon hagyó darabok. Nem a trendeket követik, inkább minőségi, időtálló menyasszonyi ruhát keresnek.


IKREK



Az egyik legszínesebb jegy. Az ide tartozók szeretik, ha valami kilóg a sorból: ők azok, akik a menyasszonyi ruhájuk mellé gondolkodás nélkül felvesznek egy élénk színű cipellőt vagy feltűnő kiegészítőt. Hol itt, hol ott tűnnek fel a partin, ezért olyasmire van szükségük, amiben könnyű mozogni. A könnyed, légies anyagok valók nekik különleges textúrákkal és mintázatokkal, amiket művészi módon képesek összepárosítani. Fodrok, rojtok, egyedi részletek és berakások minden mennyiségben jöhetnek.


RÁK



A klasszikus, retró, vintage vonalak közelebb állnak a rákhoz, mint a modern stílusok. Jobban becsül egy antik vagy nagymamától megörökölt darabot, mint egy vadiújat a szalonok polcairól. Ami más jegyeknél régiesnek hatna, az teszi őt igazán vonzóvá: a magas nyak, az A-vonalú szoknyák, amik kiemelik a derekat, a csipke, a vintage kiegészítők. Nem szereti a merész ruhákat, és az arany helyett inkább az ezüstös árnyalatokat kedveli.


OROSZLÁN



Nem ritka, hogy a figyelem középpontjában oroszlánok állnak. A saját esküvőjükön felejthetetlen benyomást akarnak kelteni, ezért nem riadnak vissza a statement ruháktól, merész kiegészítőktől. A hajviseletnek legalább akkorra, ha nem még nagyobb szerepe van náluk, mint a ruhának. Imádják a pompát, a csillogást, a különleges textúrákat és az arany dolgokat. Bevállalósak, de a klasszikust is ugyanannyira tudják szeretni - mindegy, mi az, csak snassz ne legyen!


SZŰZ



A szűznél minden az apró részletekben rejlik, amik igazán különlegessé tesznek egy ruhát. Ő maga nőies, friss és elegáns, értékeli a szépen megmunkált darabokat. Maradandó értékeket keres, olyasmit, ami mutatós és kiemeli az előnyös tulajdonságait, ugyanakkor egyszerű is, nem túl formabontó. A finom, könnyed anyagokat kedveli, a súlyos, nehéz darabok távol állnak tőle.


MÉRLEG



A mérleg nő számára elengedhetetlen, hogy minden részlet tökéletes összhangban legyen egymással: a ruhának, a cipőnek, a hajnak, a sminknek és a kiegészítőknek mind egy folytonos egységbe kell illeszkedniük. A lágy, nőies formák állnak közel hozzá, amiket tündöklő berakások díszítenek. A szatén, a csipke és a tüll emeli ki legjobban a kecsességét, szexepiljét.


SKORPIÓ



Mély lelki világ és intenzív érzelmek jellemzik ezt a jegyet. A skorpiók nem félnek eltérni a megszokottól, bátran mernek szexisek, akár még provokatívak is lenni. Éppen ezért olyan dolgok is jól állnak nekik, amik másoknak nem. Könnyűszerrel kombinálják különböző kultúrák, irányzatok jellegzetességeit, és mesterien értenek hozzá, hogyan alakítsák ki az őket ért hatásokból a személyes stílusukat.


NYILAS



Szeret mindent, ami mesébe illően grandiózus. Nem érdeklik a ruha részletei, az összhatás a legfontosabb számára: a forma, az anyag és a textúrák. Nem zavarja, hogy életében csak egyszer lesz rajta ez a ruha, a jelen pillanatban él. Hihetetlen dinamikája van, nagyszerű házigazda, ennek megfelelően olyan ruhát szeretne, ami illik az általa megálmodott felejthetetlen partihoz.


BAK



Hatékonyság, céltudatosság és törekvés jellemzi a bakot, ez pedig a menyasszonyi ruháján is tükröződik. Jó befektetést szeretne csinálni, és bár nem akar sok időt tölteni a válogatással, kifogástalan minőséget vár el. Azt akarja, hogy amit visel, az az este végére is olyan állapotban maradjon, mint ha akkor öltötte volna magára. Minden csipke, áttetszőség, lebegés felesleges, az ideális ruha nála inkább szögletes és szinte már szobrászati megformáltságú. Összeszedett, letisztult, mégis sikkes megjelenésre törekszik.


VÍZÖNTŐ



A vízöntők sosem a megszokott módon teszik a dolgokat, nem félnek eltérni a normáktól és kockázatot vállalni. Lázadó hajlamúak, vonzza őket az avantgárd, az eklektikusság, a csillogás, az aszimmetria és minden, ami egyedi. A skorpiókhoz hasonlóan képesek egységbe önteni a a különböző stílusokat, kultúrákat, formákat, az összhatás pedig általában valami egészen lenyűgöző.


HALAK



Romantikus, álmodozó, empatikus, kissé bohém és elképesztően kreatív emberek a halak, akik imádják a fantasztikumot. Képesek elmenni egyik szélsőségtől a másikig, a lényeg, hogy a romantika valamilyen formája jelen legyen körülöttük. A menyasszonyi ruhában a kecsességet és a bájt keresik, a túlságosan strukturált dolgoktól irtóznak. A rétegek, a puhaság, a lebegés érzése tesznek számára tökéletessé egy ruhát.


Neked melyik ruha a kedvenced? Írd meg kommentben! ;)

Ha tetszett a poszt, még több inspirációért nézz be az Orsi Dekor Facebook, Pinterest és vadiúj Instagram oldalára, hasznos ötletekért (és a webáruházba szóló kedvezményért!) pedig iratkozz fel a hírlevelünkre!
Előző
Következő »